Möbler

Event

Posted on October 12, 2020 at 11:51 am

Hva er egentlig en begivenhet? Det kan være alt fra en prisutdeling, bursdagsfest eller
en større konferanse med besøkende kunder for en lengre overveielse.
Noe å huske på til enhver tid er fleksibilitet, for eksempel å bruke fleksible bord som nedfellbart
og stabelbare stoler for å kunne utnytte ressursene sine optimalt er en god modell når den åpner seg
å kunne bruke det samme rommet på forskjellige måter avhengig av omstendighetene. En god tommelfingerregel er å alltid
forvent at det aldri går akkurat slik du trodde så fleksible gode løsninger er å foretrekke.
Noen ganger trenger du kanskje ikke mer enn et festtelt, men et hotell med tilhørende SPA og
konferanseanlegg kan være å foretrekke i noen situasjoner, avhengig av arrangementet.
Men det er ganske enkelt å skape plass i selskapets egne lokaler med riktig valg av møbler. Det kan også være verdt å investere i design hvis det er kundebesøk som står på dagsorden, ettersom vi ofte får et førsteinntrykk og det er viktig at det er et godt.

Bord

Posted on March 7, 2019 at 10:59 pm

Höst och vinter inbjuder till inomhusaktiviteter som att avnjuta en bok vid ett cafébord och smutta på en varm choklad med vispgrädde och kanske lite marshmallows. Läsandet tycks ha avtagit en smula de senaste tjugo åren men är ändå inte så påverkad av det digitala utbudet som man kanske skulle kunna tro.

Och för dem som hellre avnjuter en bok digitalt eller läser tidningen via sin platta eller laptop kan med fördel göra detta på något av alla de caféer som allt som oftast ligger utspridda som lunga oaser i städernas citykärnor, så länge det finns cafébord stora nog att kunna sitta med en dator vid och kanske stimuleras lite av miljön och inte heller blir distraherad av hemmets många småsysslor såsom är enkelt att bli i hemmets vrå.

Att med kaffedoften och sorlet från de andra gästerna avnjuta sin egen kopp och bara njuta av en god bok i vilken form den än är kan vara något av vintermörkrets välsignelse, en av få.

Säng

Posted on March 2, 2011 at 11:24 am

Vad definierar sängar? Hur sköna ska sängar vara och vad är så skönt med sängar? Troligtvis finns det fler svar än frågor i detta ämne. Vad som anses varra sköna sängar för dig anses troligtvis inte vara sköna sängar för din nästa. Vissa vill ha mjuka sängar och andra föredrar hårda sådana.

Vid köp av sängar finns det dock ett flertal aspekter som du bör ha i åtanke. Ska du köpa sängar med eller utan gavlar? Ska du köpa en separat madrass? Ska du köpa en dubbelsäng? Ska du då ha en eller två madrasser?

Köper du sängar med vanlig madrass måste du oftast komplettera med en ribbotten, alternativt om du köper en resårbotten som har en madrass med inbyggt underrede, oftast i trä. Om du köper en vanlig madrass måste du använda en ribbotten för att madrassen ska ligga på plats och inte falla ner på golvet mellan sängramarna.

De flesta butiker inriktade på sängar har kunnig personal som vet vad du behöver. De kan hjälpa dig välja ut en madrass eller sängbotten som är anpassad efter din vikt och längd. För att du inte ska få ont i ryggen är det faktiskt viktigt att du väljer en madrass som är anpassad efter din vikt.

Top