Boende

Nöbler

Posted on March 12, 2014 at 11:12 am

Det här med barnmöbler är något som har förändrats en hel del över tid. Förr i tiden fick de flesta ungarna nöja sig med enkla trämöbler som man kunde klistra på dekaler så de såg lite häftigare ut. Dekaler som snabbt blev flaggande och som såg fula ut. Men det var det som fanns att piffa upp möblerna med på den tiden. På gott eller ont kan man alltid fundera över.
Numera finns barnmöbler har färsiga som helt med olika skräddarsydda teman beroende på vad barnet har för intressen. Eller kanske vad föräldrarna tycker att barnet skall ha för möbler. Utifrån det de själva aldrig kunde få.

Unikt

Posted on December 11, 2011 at 6:31 pm

Nyckelfärdiga hus kan man egentligen kalla de för unika är en fråga man kan ställa sig.
Nyckelfärdigt borde innebära att huset har byggts efter en mall. Mallar som det förvisso kan finnas gott om. Men trots allt en form av standardiserad går det att göra en del personliga förändringar av ett nyckelfärdigt hus.
Färgval, ändrad placeringar av innerväggar kan gå att göra på en del modeller. Men det är klart stora ingrepp kräver också betydligt högre kostnader om man avviker för mycket ifrån det som kan levereras som nyckelfärdigt.

Nu behöver inte nyckelfärdigt hus vara något negativt. Man får oftast en lösning som det ligger mycket omtanke när det gäller planlösning och andra detaljer. Och eftersom de flesta tillverkare av hus har ett antal olika modeller av nyckelfärdigt att välja mellan blir bra möjligheter att välja ett hus som känns som ett unikt hus.

Top