Allmänt

Förvar

Posted on April 14, 2016 at 1:37 pm

Att förvara konferensmöbler är för många av största vikt. Särskilt om du har mer möbler än vad du har lokalyta. Inte alla kan låta sina konferensmöbler stå framme. Särskilt inte om lokalen används för flera ändamål. Det är då en god idé att satsa på stapelbara konferensstolar som kan placeras på en stolsvagn eller en stolsskärra. Även karmstolar bör vara av stapelbar karaktär. Satsar du på klädda stolar se till att det är ett tyg som är tåligt och som tål att utsättas för fläckborttagning.
Konferensstol, konferensbord och övriga konferensmöbler kan även användas till andra ändamål. Du kan ha dem för olika events och fester som du vill hålla i. Det finns smarta stolsöverdag som passar för både banketter och bröllop. Det finns även skräddarsydda överdrag som passar olika stolsmodeller. Oftast är dessa vita men det finns även att få i andra färger.

Dagen efter

Posted on January 1, 2012 at 9:32 am

Dagen efter nyårsfirandet kan vara lite avslaget för en del. För andra som inte festade fullt något piggare. Men gemensamt är nog för de flesta att man ser ett nytt år an med tillförsikt. Nya möjligheter, chans till förändringar. Lite lustigt på ett sätt att bara för att det passerar ett klockslag så inbillar man sig att allt är annorlunda.
Men det är trots det en chans att sätta upp mål och ta avstamp för något in i framtiden.

Utseende

Posted on October 24, 2010 at 11:50 pm

Har du också funderat på fenomenet staket? Varför använder vi denna form av stängsel till våra tomter och marker? Knappast är anledningen att förhindra obehöriga människor att ta sig in. Ej heller för att förhindra att vilda djur passerar genom tomten. Nej, det handlar helt enkelt om att ge tomten eller inhägnaden ett fint utseende.

Anledningen till att staket inte har som huvudsyfte att förhindra passage är att det är ett relativt lågt stängsel, oftast inte högre än 70 centimeter. Staket är mer en symbolisk markering för tomtgränsen, snyggare än ett orange band med vimplar på. Staket kan givetvis bara gjorda i mer bastant material och givetvis kan de vara högre och därmed skapa ett skydd mot obehöriga, även kallat stängsel.

Vanligast i Sverige är dock staket i trä, högst 70 centimeter höga och gärna målade i rött eller vitt. Dock har det blivit mer och mer populärt att olja ett staket i trä för att det ska behålla sin ursprungliga, naturliga färg.

Top