Politik

Svårslaget

Posted on June 2, 2015 at 10:20 pm

KU och regeringen går inte så bra ihop märker man. 10 fällningar på en gång. Föga förvånande så drog Romson på sig de flesta som minister. Vilket som sagt inte överraskar speciellt mycket. Hon och för del delen resten av partiet verkar ha lite problem med verkligheten.

Valupptakt

Posted on September 18, 2012 at 10:48 pm

ja inte i Sverige men väl i USA inför presidentvalet. Och det börjar gå hett till där som det brukar göra förvisso. Minsta snedsteg eller uttalande granskas ordentligt som detta med Rommey. Så vi har väl som vanligt att se fram mot en smutsig valkampanj därborta.

Kräftgång

Posted on December 11, 2011 at 2:23 pm

Socialdemokraterna fortsätter sin kräftgång i opinionen. Den stora frågan för partiet verkar vara interna stridigheter med syftet att få bort Juholt och välja någon annan ledare till valet 2014. Det här med att forma en politisk plattform att stå på inför valet verkar inte vara så aktuellt. Den största frågan de väckt på sistone är att alla i hela landet skall ha tillgång till bredband, och det från samtliga leverantörer. Känns kanske inte som den mest prioriterade politiska frågan i nuläget. Och mycket riktigt så fick Juholt backa lite där när det visade sig att kostnaden för allt skulle hamna på runt 30 miljarder kronor.
Frågan är vad som blir nästa utspel och om det är lika illa förankrat i verkligheten eller om de skärper till sig lite nu.

Top