Ringar

Posted on 9 November 2011 at 12:17 pm in Accessoarer.

Förlovningsringar med meddelanden
Förlovningsringar kan göras mer personliga genom att man inkluderar ett litet meddelande. Man kan ju inte alltid överraska med en förlovningsring. Om damen i fråga vill vara med och bestämma så är det kanske inte möjligt att skaffa en ring för att sedan fria på en italiensk restaurang under stjärnorna. Det man kan göra är att lägga till en liten detalj i beställningen då hon inte ser på…
Marry Me!
Vad kan man skriva i förlovningsringar? Om förlovningsringarna inte ska användas efter vigsel då de byts ut mot vigselringar så kan man ju leka en hel del med budskapet. Man behöver ju inte skriva in namn och datum för förlovning. Det kan man spara till vigselringarna. Ett litet “Marry Me!” eller “Nu är du fast!” kan vara både romantiskt och roligt och mycket passande just till förlovningsringar.
Roliga inskriptioner
Om man vill skriva in något kul i förlovningsringar så finns det en hel uppsjö av idéer. Man kan till exempel skriva in något i stil med “Property of Göran” eller “Istället för John Travolta”. Med förlovningsringar kan man våga lite mer eftersom de oftast ska bytas ut mot vigselringar. Man kanske oroar sig för att det som är ett skämt idag inte kommer att vara det om 10 år, men det här brukar inte bli något problem. Även om ni kommer att tycka att det ni skrev i vigselringarna var larvigt så är det samtidigt gulligt och ett minne om de ni var då ni först träffades och bildade bo tillsammans.

Top